Når du bestiller en weekend-vandring ved Birkelund Camping & Outdoor, så er du sikker på at du kommer af sted på en helt unik vandring. Hytten, du bliver indlogeret i, er en unik one-off-hytte, som ikke er klumpet sammen med 439 andre hytter.


Her er virkelig fokus på outdoor og leve det simple liv. Sluk telefonen og laptoppen og bare nyd naturen og jeres samvær på turen. Mulighed for at tænde op i brændeovn for maksimal hygge.


Turen går gennem Skjern Enge, som er Nordeuropas største naturgenopretningsprojekt. Skjern Enge er igen blevet et af de vigtigste rasteområder for vade- og svømmefugle, og hele ådalen med enge, moser og hedeområder udgør et imponerende naturområde.


Alt er planlagt for jer, så det er let at komme af sted. I får udleveret kort og en nøje beskrivelse af ruten. Jeres bagage bliver kørt til hytten i Skjern Enge. Maden bliver leveret i kølekasse, og medfølgende madopskrifter gør det let at gå til.


Vær godt forberedt til en god tur. Vi anbefaler, at I køber jeres outdoor-udstyr på outdoornu.dk. Inden vandringens start får I en rabatkupon, som kan bruges i den fysiske butik, på -10 %.


PRINSESSE

- OVERNATNING I HYTTE

- RUTEBESKRIVELSE

- KORTKR. 690,-

PRINS

- OVERNATNING I HYTTE

- RUTEBESKRIVELSE

- KORT

- KØRSEL AF BAGAGE


KR. 790,-

KONGE

- OVERNATNING I HYTTE

- RUTEBESKRIVELSE

- KORT

- KØRSEL AF BAGAGE

- 2 MÅLTIDER

KR. 990,-