Siden, jeg nåede den alder, at mine forældre gav mig lov til at gå udenfor det trygge liguster-villakvarter, har vandring været en stor del af mig. Min spejder-tid gav rige muligheder for at iføre sig vandrestøvlerne og komme ud på tur. 


Jeg har tidligere boet i Grønland og i Nordnorge, hvor jeg har nydt fjeldvandring i storslået natur. Senest er det mest blevet til vandring under hjemlige himmelstrøg. I Danmark har jeg blandt andet vandret på Hærvejen, Gendarmstien og Øhavsstien.


Nu har jeg slået rødder og forelsket mig i det vestjyske. Skjern Ådalen kalder vi for den sjette nationalpark. Der er kun fem nationalparker i Danmark, men det var tæt på, at den skønne natur ved campingpladsen, blev til nationalpark.


Jeg vil gerne dele min passion for vandring og ikke mindst vandring i Skjern Ådalen, derfor har jeg lavet en række vandreture, som det er gratis at gå. Det er sat i system med QR-koder, som du finder ved campingpladsens indgang. Prøv at scanne QR-koden, så fremkommer der et eksempel på en af vandreturene.


Udover egenkomponerede dags-vandreture med start fra campingpladsen er det også muligt at finde henvisning til anbefalede ture i oplandet, samt shelter- og hytteture med overnatning.


Mit hjerte er dog nærmest guidede vandreture. I løbet af sæsonen kan du deltage i forskellige vandreture. Spurgt om vandringerne er noget for alle, så er svaret: nej, de er hverken børne- eller familievenlige. De er decideret planlagt for personer, som har vandring som interesse.


For grupper kan der arrangeres vandringer med individuelle ønsker.


Eksempel på kort over vandrerute
QR-kode til vandretur fra campingpladsen