Camping


Helårscamping


På Birkelund Camping & Outdoor er det muligt at campere hele året. I hovedsæsonen er det ikke nødvendigt med forudreservering. Fra efterårsferien til 1. april skal man reservere i forvejen.


Efterår og vinter finder du altid god læ på pladsen. Om sommeren giver de brede læhegn behagelig skygge. Vil du have meget sol, skal du vælge en af pladserne i den østlige ende af pladsen.


At campere om vinteren er også en mulighed


Fastliggere


På cirka halvdelen af pladserne er der fastliggere. De er ikke klumpet sammen i en enklave i det ene hjørne af pladsen, men spredt over det hele. Fastliggerne hilser altid gæster udefra velkommen. Og ikke mindst er de særdeles hjælpsomme; er du i tvivl om det mindste ved camping – måske du er nybegynder, så er der altid hjælp at få. På Birkelund Camping & Outdoor hilser alle på hinanden.


Er der fællesarrangementer på pladsen er alle campister velkomne til at deltage. Følg med på Facebook eller opslagstavlen ved servicebygningen for at se hvilke aktiviteter der er på pladsen.


En dejlig sommerdag på Birkelund Camping & Outdoor


Mange muligheder


Skal du af sted på tur med ikke-campister, som vil leje en hytte, så er det muligt at reservere en plads ved hytterne. Der er også pladser ved siden af de populære yurter.


Kunne du tænke dig at holde din fødselsdag eller anden mærkedag på Birkelund Camping & Outdoor, så er det også muligt.