Hytterne


Mange muligheder


På campingpladsen har vi forskellige campinghytter der passer til forskellige behov. Om I besøger os for at tage på jagt eller fisketur, om det er for at aktivere ungerne eller for at få et roligt afbræk fra hverdagen har vi et sted der passer til jer.


Alle campinghytter er udstyret med køleskab, kogeplader, elkedel, porcelæn, bestik, kaffemaskine, grill, samt dyner og puder. Medbring selv sengelinned.


Foruden vores campinghytter, kan du også leje en ferielejlighed med fire sovepladser; en dobbeltseng i soveværelset og en sovesofa i stuen. Fra ferielejligheden er der udgang til en lukket have.


6-personers-hytte


God pris til enlige


På Birkelund Camping & Outdoor har vi erfaret, at rigtig mange rejser alene. Det kan være dyrt at finde overnatning, hvis du rejser alene. Det gør vi noget ved! Vi har indført konceptet “SingleLastMinute”. Du kan få en overnatning for blot 249 kr, hvis du bestiller dit ophold mindre end 3 dage før dit ophold starter. Til gengæld ved du ikke hvilken af hytterne eller lejligheden, du bliver indlogeret i.


På Tarm Camping er der 2 6-personers-hytter, 3 4-personers-hytter og 2 2-personers-hytter, samt den specielle upcyclings-hytte ”Det 8. Vidunder”.


Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend