Det flyvende Telt


Er det mon en UFO?


Få en flyvende start på dagen, når du vågner op til en ny dag på camping. Overnat i Det flyvende Telt. Teltet hænger imellem tre træer svævende under de store bøgekroner og er et ideelt sted at miste jordforbindelsen lidt.


Når du nærmer dig teltet ligner det allermest en UFO, som er ved at lande. Teltet er trekantet og måler mere end 4 m på hver led, så der er god plads til tre personer. Teltet bærer hele 400 kg.


Nedenfor teltet er der lavet en hyggelig lejrplads. Over lejrbålet kan du tilberede dine måltider.


Hygge i Det flyvende Telt


Helt for sig selv


Teltet hænger i et diskret hjørne af pladsen under store bøgetræer grænsende op til en gammel have. Der skal løftes op i løvet, og du skal vises vej for at finde ind til Det flyvende Telt. Det er eventyr. Lejrpladsen ligger tæt på cykelstien, så det er oplagt at ankomme på cykel


Under opholdet i Det flyvende Telt kan du leje en lejrgrejskasse, som indeholder gryder, pander, sav, økse og hvad der ellers skal bruges til det primitive lejrliv, så det er muligt at ankomme til fods eller på cykel uden at skulle slæbe alt for meget grej med. Brænde finder du i læhegnet eller køber en trillebørfuld.